Tenis
Najbolji tenisač svijeta propušta Masters u Šangaju
Novak Đoković neće nastupiti ove sezone na Mastersu koji se igra u Šangaju od 4. do 15. listopada. Turnir se vraća u teniski kalendar nakon 2019. godine...
Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, objavio je putem društvenih mreža da neće nastupiti na ATP Masters 1000 u Šangaju, koji se ove godine se vraća u kalendar po prvi put nakon Covida.
Igraj na Nottingham - Burnley na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)
"Tijekom godina dobio sam najbolju podršku u Kini, Šangaj je uvijek bio jedan od mojih najdražih turnira u sezoni. Nedostajat će mi moji navijači u Kini i nadam se da ću se vratiti u budućnosti", objavio je na Instagramu.
Srpski tenisač do sada je u Šangaju osvojio rekordne četiri titule. Turnir se ove godine vraća u kalendar nakon pandemije prvi put nakon 2019. godine, a nagradni fond iznosit će osam milijuna dolara (7.5 milijuna eura).
Masters u Šangaju na rasporedu je od 4. do 15. listopada. Igra se od 2009. godine, a posljednji pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji bio je Danil Medvjede, a u parovima Mate Pavić i Bruno Soares.
FOTO: EPA/YOAN VALAT
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
- Najnovije
- Najčitanije
Atletico preokretom do tri boda protiv Cadiza, visok poraz Valencije
Španjolski nogomet
Uvjerljive pobjede Montpelliera i Toulousea, budi se i Lille
Francuski nogomet
Roma se oporavila od teškog poraza iz prošlog kola, na Olimpicu svladan Frosinone
Talijanski nogomet
Emir Sahiti junak Hajduka, Bijeli slavili u najvećem hrvatskom derbiju!
SuperSport HNL
Strahonja: 'Možemo biti zadovoljni suđenjem'
SuperSport HNL
Kronologija: Rijeka uzela tri boda kod Rudeša
SuperSport HNL
Kronologija: Hajduk odnio pobjedu u derbiju
SuperSport HNL
Leko: 'Sudac je bio loš i to me nervira, a nitko to ne smije reći'
SuperSport HNL
Rijeka odnosi bodove iz Kranjčevićeve, Rudeš malo zakomplicirao završinicu
SuperSport HNL
Strahonja: 'Možemo biti zadovoljni suđenjem'